Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heta röda kinder

ända gången jag rodnar är när minusgrader letar sig över husen biter tag i träden suger livet ur det gröna
och när du är här

såklart

blåser liv i mina bleka kinder bultar varma och röda

så när du skrattar i dörren och ser på mig blir jag sjuk febrig het och fullständgt mållös

du gömmer dig i din charm och brer på ett extra leende men jag ser dig

när dina ögon fångar mina blir jag svag rädd arg ledsen glad och osäker
för jag vet att du är som jag och jag vill att det skall passa som ett pussel

jag vet inte vad du tänker och det bränner för jag vill att du ska vilja
precis som jag




Fri vers av Lotta
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-09-26 00:05



Bookmark and Share


  S.C.
Ett fint upplägg av kärleksrusets sång. Det gör ont att älska och det är det fina.. Du skapar verkligen målande bilder av det också.. skön grejj. Jag småler och mår bra .. för någonstans vet jag att det inte spelar någon roll. När förälskelsen är över börjar något helt annat.
2005-09-26

    fjädern
"du gömmer dig i din charm och brer på ett extra leende men jag ser dig"

jag gillade särskilt den frasen....bra!
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lotta
Lotta