Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning................<br>


drömväverskan



hon väver drömmar av sånt som vi andra
tycker är triviala
hon lyfter tanken till höga höjder
till det enkla underbara
där andra går bet och ger tappt
har hon redan sett ett hopp
en utväg en stig ur mörkret
som för framåt från varje stopp

hon väver drömmar av sånt som vi andra
tycker är kasserat
hon bygger broar där andra
har rivit och raserat
hon fyller din bägare åter
åter och åter igen
och när du ramlar så lär hon
dig att resa dig min vän

hon väver drömmar av sånt som vi andra
tar alltför givet
villkorslös kärlek till dig
som räcker hela livet
vad som en händer så överger
hon aldrig kärleken för dig
hon är trösten och ett brinnande ljus
som leder till livet i sig

hon väver drömmar och hennes namn
stavas
Mamma - älskade Mor........



kb090610






Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-10 00:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En vacker hyllning, borde tas fram alltid till morsdag,

även om man kan visa sin tacksamhet oftare ändå:-)

applåder för denna och alla mödrar.
2009-06-14

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert skrivet - En vacker hyllning - så vill jag även säga till min mor.
2009-06-14

  Maria T
Vilka underbara drömmar
du väver.
En moders drömmar
för sina barn.
Så vacker poesi
2009-06-10

  mare VIP
Mycket fint skrivet, och vackert......sparas..
2009-06-10

  rebecca d
som en mamma som drömmer sina barn
:-)) fint!
2009-06-10

  Bibbi VIP
En helt underbar hyllning till "Mamma - älskade Mor........"
Applåd!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP