Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av sommarens utedanser

 

 

Vid kvällsdansen på Brännö brygga

Alf ropade: "Usch ni är stygga!

Ge fan i att suga!

Ta kurs mot min fruga!"

 

 

 

i kamp med en utsvulten mygga.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-11 20:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Du skulle känt min svärmoder — Edith
hon rörde sig ute i hotpants ledi´t
och myggorna nosa´
men styrde sin kosa
i riktning bort från min svärmoder — Edith.

Samtidigt stucko mig myggen som fan
från tidig morgon och sen hela dan
Hela min kropp var röd som rubin
trots att jag baddat den med Salubrin
Men Edith hon log som en glad mexikan.
2009-06-13

    Bodil Sandberg
men myggan hon flina och jävulsk hon ina:
båd henne och dig kan jag pina..det är det fina!

underbar limerick Calle!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP