En ung dam och en liten kille som jag brukar se ibland. De verkar vara så otroligt psykosocialt samspelta och leva i sådan harmoni." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ung dam och en liten kille som jag brukar se ibland. De verkar vara så otroligt psykosocialt samspelta och leva i sådan harmoni.


BARNET SOM DU TOG DIG AN

jag vet att du plantrerat

så mycket glädje och kärlek

i barnet som du tog dig an

jag vet att du investerat

värme, så mycket härligt

i barnet du tog dig an

jag vet att du planerat

så mycket fint och roligt

för barnet som du tog dig an

sann moderlighet har segrat

och livet blir glatt och soligt

för barnet som du tog dig an

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090610




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-10 15:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tänkvärda ord
2009-06-12

  mare VIP
Fint.....tänkvärt..
2009-06-11

  Jack E. Gladh VIP
En lycka att se sådant, vilket visar att också du har hjärtat på rätta stället. Bra beskrivet.
2009-06-11

  Anders Nordlander VIP
Härligt att se och uppleva...
2009-06-11

  Suzy med punkterna
Mycket fint och även av dig som ser detta.....
2009-06-10

  Elaine.S VIP
Väldigt fint skrivet och betraktat...
2009-06-10

  Gisela Nordell
HÄRLIGT!
2009-06-10

  Måna N. Berger
Glad och solig blir jag också av att läsa om sådana här fina grejer! Varje lyckligt barn är en vinst för mänskligheten.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP