Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan om livets mening

 

Finns någonstans

ett mera meningsfyllt

liv än författarens?! 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-12 09:15

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man har en enorm möjlighet att påverka.
2009-06-12

  walborg
Håller med! "Epidemiskt" sa Du en gång.
Jag har tidigare ägnat mig åt julklappspekoral med bravurer. Detta är nytt, att se sina texter på skärmen offentligt och få omedelbara reaktioner är en upplevelse och att få kontakt med människor. Har alltid skrivit, men annat. Att nu bara ösa ur sin inre frihet spontant och direkt och få respons är djupt meningsfullt. Och så många underbara möten med otroligt spännande människor med mycket olika livserfarenheter är fantastiskt - det har jag förresten alltid älskat i mitt yrke.
2009-06-12

    papillon
För denna vits så här tidigt på morgonen borde du få två minuter i båset :-))
Applåd
2009-06-12

  Njord
Ja det måste det finnas. Att sitta och stirra på bildskärmen hela dagenmed tomma tankar. Ja, det kanske är ett liv?
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP