Jag fortsätter att beskriva verkligheten sådan JAG upplever den. Tycker man det är obehagligt kan man låta bli att läsa. Så enkelt är det. Då slipper man allt Satans gnäll sedan." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fortsätter att beskriva verkligheten sådan JAG upplever den. Tycker man det är obehagligt kan man låta bli att läsa. Så enkelt är det. Då slipper man allt Satans gnäll sedan.


BLEK OCH BITTER MÅNE

en blek och bitter måne

ska lysa i augusti

besvikelsen ska härja

i mitt bröst

när sommardrömmar självdött

och illusioner brustit

och sommaren

ska övergå i höst

när mörkret återvänder

till gator, torg och gränder

och industrisemestern

tagit slut

vi styr från sommarstränder

mot oktobers vackra bränder

och ännu längre in i

längtan ut

visst kan jag tacka Herren

det kunde varit värre

med tanke på allt

fasansfullt man ser

men grundvalar har skakats

jag saknar väg tillbaka

och lycklig blir jag

aldrig nånsin mer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090612

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-12 17:45



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vännen jag hoppas att du känner dig lycklig snart igen!!! Kraaam!
2009-06-13

  mare VIP
Bra skrivna tankar utav dig.....
2009-06-13

  Gisela Nordell
Det är den bleka bittra månen
SopranoGisela
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP