Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skuggorna är torra


Nu sover du inte längre i min säng.

Då sitter jag här som singel, har jag tappat stinget?
Ska jag sticka bort? dit ingen annan når.

eller stanna kvar och vinna henne tillbaka.
ändra sig, göra om sig. rädda sig själv från ensamhet.

hur som helst

Så betyder hon allt för mig. Jag får till och med lust att
vilja leva, hela livet.

Det betyder allt för mig. Hon betyder allt för mig.




Fri vers av okysst
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 02:56



Bookmark and Share


  fucking poetic
Jag har varit singel i ett år. Jag tycker att det är ganska skönt.
Fast det är klart att man saknar att ha någon bredvid sig ibland.
När jag inte var singel, då handlade inte mitt liv om mig.
Jag vill leva mitt liv, o jag vill vara det viktigaste i mitt liv.
I alla fall just nu. *ego kommentar*
förlåt
2009-06-14

  Fånga dagen
du vänjer dig jag lovar har gått igenom det firar 3 år i sommar som singel :) skönt att sova själv
Anna-Karin
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

okysst