Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SIOUXSIE

nu härjar vind i rönn och lönn

nu blåser det på östersjön

nu slocknar det jag hoppats

för samma sak sker varje år:

jag drömmer när det blivit vår

och när jag ser det knoppats

snart grönskar det i skog och mark

stolt stiger drömmen, ung och stark

om sommartidens fägring

och det var likadant i år

fast nu känns insikten så svår -

allt allting var en hägring...

 

LARZ GUSTAFSSON   090614




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 11:01



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Själva livet svinner som en hägring, min vän..
2009-06-14

  mare VIP
Drömmar som sakta försvinner .....hoppet återstår..
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP