Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ser man saker man inte vill se. Jag har sett det hända en gång, jag ville inte se det en gång till.


Jag orkar inte se

Jag vet att du inte vill se.
Jag vet att du inte vill
Att du inte vill svika mig
En gång till

Men det händer
Det händer igen

Det förflutna är inte
Längre det förflutna

Jag blir galen
Galen av sorg
Och olycka

Att behöva se det
Med mina egna ögon
Var det värsta som hänt!

Snälla mamma
Svik mig inte
Inte nu
Nej aldrig










Övriga genrer av chippsi
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi