Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Daniel du gör mig galen, snurrig, yr och kär.


Galen, snurrig, yr och kär.

Galen
Snurrig
Yr
Och
Kär

När du mig
I din famn bär

Nu och här
Är det
Du och jag
Vi två igen

Lyckan rusar genom kroppen
Från toppen
Ner till botten

Likt en trädkrona som sträcker
Sig mot skyn
Sträcker jag mig
Mot dina armar

Jag vill vara för evigt
Galen
Snurrig
Yr
Och
Kär




Övriga genrer av chippsi
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi