Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ett timglas javisst


Timglas

När jag går på stranden
så känner jag den
underbart mjuka sanden

När jag går på stranden
så ser jag hur spåren i
sanden sköljs bort av
vattnet

När jag går på stranden
så känns det som ett
timglas

när jag låter sanden rinna genom
mina tår

090616




Övriga genrer av sajo
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo