Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I fredags kom orden till mig


Rödhakens sång

I tidig morgon sommarmorgon
vaknar jag till en underbar
sångstämma utanför mitt
fönster

jag ligger kvar ett tag i min
säng och lyssnar på sången

tänk att få vakna nynnar jag
på då jag hör denna vackra
fågelsång

jag går upp och ser rödhaken
som sitter i syrenen utanför på vår
gård

det är då jag känner tänk så underbart
att få vakna i sommarens tid

och verkligen känna frid

jag tackar rödhaken för dess fina
sång denna morgon och känner
hur lugnet sprids inom mig

090616




Övriga genrer av sajo
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo