Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min kamera just nu


Sommarträdet

Ett verkligt sommarkort
för mig är

de fina sommarträden just
nu så vackra de är

jag märker jag sitter och iakttager
trädens grenar som sträcker
sig så ståligt mot

sommarens ljus

att fotografera sommar träden
med alla dessa blad

är som att läsa en skriven bok
med så många blad men den blir
aldrig färdigskriven

sommarträdet fylls på med ett
nytt kapitel för varje år

just nu fotograferar jag sommarträdet
från min balkong och om jag är ute och går
riktas mitt objektiv uppåt alla dessa grenar

sommarträdet fotar jag från olika håll

det vackraste sommarträdet som jag vet just
nu är den gamla lönnen i parken där jag
går genom varje morgon

090616




Övriga genrer av sajo
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 21:04



Bookmark and Share


  LassO
Lönnar och ekar ä oftast vackra... de lever länge, dör långsamt utan smärta..
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo