Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens en hälsning fick vi..

smärta kan komma i så många olika former,
ibland i former som man inte ens visste kunde smärta.
jag förlorade ett syskon idag,
ett ofött syskon.
det blev 13 veckor gammalt.
jag ville inte ha mer syskon,
men jag ändrade inställning,
och så händer detta.
jag är så jävla ledsen.
mitt sykon får aldrig se sin familj,
och vi får aldrig se det.
mitt sykon berövades sin chans till liv,
och till vilken nytta?

det finns fan ingen gud,
ingenting gott alls
jorden är människornas helvete,
och du vet det.

fan!!!




Övriga genrer av Tobias N.
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias N.
Tobias N.