Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader

Fader
jag finns här i mörkret
jag sitter
väntar
tittar ut genom fönstret

fader
när kommer du hem?
jag längtar
önskar
att du vore min vän

fader
jag finns här i stunden
jag drömmer
blundar
till mörkret är jag bunden

fader
du är mitt finaste allt
jag saknar
behöver
en faders gestalt




Fri vers av Andy33355
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andy33355
Andy33355