Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår när vårat gräs blev klippt


Gräsdoft 16/6-09

Ett ljud så välbekant
i sommarens tid

gräsklipparen

trots att min balkongdörr är
stängd så sprider sig en
doft av gräs i min lägenhet

nyslaget gräs som gör att
mina ögon rinner och kliar

jag nyser och nyser och nyser

allergimedicin intages

efter ett tag börjar jag se
ut som att ha gått en match i
boxning

gräset har verkligen gjort mig
allergisk denna kväll den 16/6-09

090616




Övriga genrer av sajo
Läst 150 gånger
Publicerad 2009-06-17 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo