Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en sommarstuga, eller bara leta på en underbar sjö


Vid sjöns vatten i sommartid

Vid sjöns vatten i sommartid
ser jag ett glittrande skådespel
skapat av solens strålar

Vid sjöns vatten i sommartid
står jag med mitt metspö

Vid sjöns vatten i sommartid
plaskar jag med mina bara fötter
och känner svalkan så skön

Vid sjöns vatten i sommartid
njuter av ett underbart fågelliv

Vid sjöns vatten i sommartid
är det härligt att bara vara

Vid sjöns vatten i sommartid
skapar jag poesi

090617




Övriga genrer av sajo
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 20:07



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo