Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den sista tåren innan bägaren flödade över........


nog nu

 

hon rundade himlens hörn

med sina tårar födda ur döda havet

 

allt hände i ett ögonblick av  förlorat

fotfäste på hjärtats ärriga mark

 

nog nu

nog NU

det är nog nu

viskade hon i örat

på  rättfärdighetsmakerskan

 

som genast sände bud

till kaftanmästaren

 

som i sin tur bar fram

tårarna in i det allra

heligaste

 

min dotter/ Din dotter

gråter, vad tänker Du göra åt det?

sa han på det allra

heligaste av språk

 

då brast himlen

 

bägaren flödade över

sista tåren var fälld

 

nog nu

nog nu

det är nog nu.................

 

 

kb

 

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-21 17:35



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, det är sannerligen nog nu...
2009-10-06

  Maria T
Underbar poesi om när sista
tåren är fälld och himmelens
port öppnas.
2009-06-22

  Eaglemountains VIP
Och Michaela .....
2009-06-22

  Eaglemountains VIP
Jag skriver under på Bibbi .....
2009-06-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen under natten!
2009-06-22

  rebecca d
gillar den o också Bibbis kommentar nedan...
2009-06-21

  Bibbi VIP
Detta skulle jag vilja kalla profetisk dikt.
Tänk hur vi kan påverka i de högre dimensionerna till en fullständig seger i en nödsituation genom att anlita de eller den som gått före in i härligheten. Säkerligen är deras högsta önskan att få stå till tjänst.
Helt underbar.
Bokmärke.
Påminner om det unika innehållet i "Edra nära och kära" se min sida!
2009-06-21

  Michaela Dutius
jag hör snyftningar och jag ser ljus- och jag anar en sorg större än havet
Bokmärker
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP