Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"du hör mig ändå inte fast jag gråter"


mina ord som ekar



bräckligt andetag
skrumpna
organ
ledda
i fördärv.
en lem bortlämnad i köld.
minusgrader att åtnjuta.

steg burna av ben
ben
utan
kött o blod.

faller
ramlar
stapplar

en droppe i saltlösning
bemödar men går om intet.
försummad
utlämnad.

isolerad

i eget omedvetande'

en kamp
ointetsägande

kamp
bara
dig

definierad
.

























Fri vers av handfast.
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

handfast.
handfast.