Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla i lördags


Dörrmattan

I vårat trapphus
har jag många gånger
gått förbi en

dörrmatta som det står
välkommen och adjö på
och färgad likt yin and young
fast färgerna går i brunt och svart

i lördags utanför din dörr
fanns där ingen matta längre

jag stannade till ett tag och
tänkte på att dörrmattan nu
har fått en annan plats att
ligga på

där den verkligen välkomnar
dina vänner

090622




Övriga genrer av sajo
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-22 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo