Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom det är ofta nog dödligt farligt att göra folk besvikna, även om det bar är en själv som bär på förväntan, är det allt bäst att söka vara så tillfredställande som möjligt är.


Något litet om förväntningar II






Var gång jag utger mig
för att som vara turist
brukar jag lyckas över förväntan...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP