Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanpoesi.


Vassa nålar

Vassa nålar överallt i din hud
Sticker bränner känner för alltid

Förevigt och nu

Skarpa blad i dina vingar

Fjädrarna faller som snö

Elden är här. Allting brinner
Smälter ditt hjärta av guld som rinner

Men jag kan inte se, kan inte höra

Och kylan
Rinner genom dina ådror
Som iskallt blod utan näring

Åh, hur jag älskar det här

Att ta allt du har ifrån dig
För en stund

Göra det till mitt

Innan
Det försvinner för evigt




Fri vers av Iseldur
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 22:39



Bookmark and Share


  -October-
Du är så duktig på att skriva. Det här är jättefint.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Iseldur
Iseldur