Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort taget i midsommarhelgen


Blomsterhälsning

Till alla poeter jag

sänder en somrig

blomsterhälsning

och hoppas att ni kan

av sommaren njuta

så gott det går

trots allergier och handikapp

av olika de slag

eller frisk

gammal eller ung, jobb eller inte så sänder

jag hälsningar genom nyplockade

blommor från vår underbara

natur som vi alla bör vara rädd

om så vi får fortsätta njuta

090623




Övriga genrer av sajo
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-23 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo