Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vis människa sa en gång till mig att ångra aldrig någonting. Lär dig av det i stället.


Visdomens ord

Alla gör vi dumma saker.
Sviker,
skriker
och uttrycker hat.

Det är mänskligt att fela.
Så ångra dig inte. Lär dig av det i stället
så slipper du göra om det.

För det spelar ingen roll hur många du än sårat
det är bara du själv som lider av det i slutändan.

Det är ens plikt som människa att visa känslor.
Hat och kärlek är också känslor.
Känslor som man någon gång måste få utlopp för.

Bättre att visa det någon gång då och då
än att låta det slå ut som en bomb
som bara väller över
utan slut.

Så ångra dig aldrig!
Någon gång gör man fel,
men ju mer man grämer sig över alla fel man gjort
desto mer sårad blir man.

Så försök att se morgondagen som en ny start på livet.
Ta emot den med öppna armar, sträck dig efter fullkomlig njutning.
För det är det som livet handlar om.

Njutning,
lidande,
hat
och kärlek.




Övriga genrer av chippsi
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 19:31



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Alldeles perfekt ingen är ofelbar, men värd att älska ändå.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi