Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT EDEN

önskar vi vore

på klipporna i dag

önskar det vore

bara du och jag

som ett eden

önskar mig vilse

från denna verklighet

önskar dig minst

lika vild och het

i ett eden

där vi fått bort

alla störningsmoment

där ingen ser

nånting av det som hänt

i vårt eden

men jag tar avstånd

från min mytologi

den existerar

som en vild fantasi

drömmens eden

patricia morrison

i ungdomens dar

i paritet med all

den urdrift vi har

i ett eden

allt är besudlat

och allt är förstört

mitt drömmarhjärta

för bräckligt och skört

inget eden...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-24 10:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2009-06-24

  Måna N. Berger
Människans öde är att för alltid fördrivas från lustgårdarna. Men drömmen om ett Eden lever. Du skriver vackert om der.
2009-06-24

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
"Önskar mig vilse" . Suveränt !
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP