Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens längtan

Som om

jag

inte fanns

tog du

dina andetag

ifrån

min sida,

dina händer

från

min höft.




Fri vers av Tea Alex
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 12:38



Bookmark and Share


  Glensan
Vackert
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex