Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser fram emot detta


Vecka 33

Vecka 33 väntar
fjällen på mig och min
vän

till fjällen i vårt underbara
Dalarna får vi åka på
rekreationsvecka

att bara passa på att
njuta, vara med på någon
aktivitet, lösa ett korsord,
fotografera det finns så
mycket att göra

ibland kan man gå till
en fjällkyrka med så högt
i tak och med en doft av
nybakt bröd och på spelmansmusik
från Dalarna här kanske
man kan höra

i fjällen
kan man av den vackra solnedgången
njuta under kvällen

så i fjällen föds nya ord som
blir till nya texter med tiden

090625




Övriga genrer av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo