Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onämnbart

I toaletten spydde jag
en gång upp alla mina känslor.
Samtidigt som det alltid rann
stjärntårar
ner för min kind.




Fri vers av Pplast
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast