Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontraster


Sommartemperaturer

Termometern utanför mitt fönster
visade i vintras -20 och då ville man
inte gå ut

Termometern utanför mitt fönster
visade imorse +12 och solens strålar
började redan värma

Termometern utanför mitt fönster
har under några dagar visat kring
+25 grader

så nu är det verkligen
SOMMARTEMPERATURER och jag
njuter av sol och sommar för det finns skugga
att sitta i

090626




Övriga genrer av sajo
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 15:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
På sommarstället, i förra veckan, visade termometern ofta på + 28 i SKUGGAN...och då ville jag inte gå ut...* ler *...för mig går gränsen vid 23-24 grader, inte däröver - då flyter jag bort...
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

sajo