Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod, nästa...

 Efter ett långt och väl

förrättat värv

blir vår belöning som

en änkas skärv.

 

En del går tidigt

andra tar det lugnt

på väg emot sitt vederlag,

sin punkt.

 

Ej ens bland dem som

färdats en lång bit

har jag mött någon

som vill hasta dit. 

 

En evig vila,

vad är det för lön?

Nej, varsågod

och tag min plats i kön!

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-26 23:25

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
vassegoa å ta min också den som vill
jag faller ur och blir här lite till

strålande bra Calle!!!
2009-06-27

  Miss Mod
Strålande sprudlande avslutning.
2009-06-26

  walborg
Du är så himla rolig Du!!! Man skrattar och vill dansa med Dig.
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP