Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"...och allt du önskar det skall du få,

men jag vill ha dej naken då!" (Cornelis V. om Agda) 




27/6: Namnsdagslimerick till Selma och Fingal

 

 
"Du Selma", sa Fingal en kväll

"din blommiga särk av flanell 

med sprund akterut

har ju tjänat ut - 

så vad sägs om au naturel?!"
 
 
 
 
 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 07:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
jamen söklart
ho ska ta å sej på stöbben
öm dä får igang göbben!!!!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP