Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord.

Trött, Nöjd med dagsverket.
Sova, Ska till jobbet senare.
Trösta, Finnas till på jobbet i natt.
Natta, Finnas till för andra.

Nöjd, Då jag går hem o gjort mitt.
Överraska, Sambon får frukost på sängen.

Båge, Vi drar ut en tur i morgon.
Njuter, Gott att leva




Övriga genrer av Anna Gustafsson
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Gustafsson
Anna Gustafsson

Senast publicerade
Mina ord.
Funderar
Solen
Jag ser.
* Se alla