Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tack

Jag tackar luften som finns
omkring mig, som jag andas
Tittar på den, känner den
Var för den mig?
Jag njuter av den, innan jag
förenar mig med den
Vi förenar oss med källan
och lever vidare
Tills vi en dag själva förvandlas
till luftens källa för evigt




Övriga genrer av Lars.L
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-28 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars.L