Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är simpel logik


I ditt ansikte

Man kan inte stampa på kakan

För att sen tro att kakan ska vara ens kompis

Smulorna på golvet är oftast

För ledsna för det




Övriga genrer av Elin M
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin M
Elin M