Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNDÅ

lilla vilsna

önskar du fann tillflykt

under mina vingars skugga här

att jag fick förmedla något till dig

fast jag är just sådan som jag är

ville att du såg mig som en trygghet

som en trofast vän att lita på

lilla vilsna

jag är ganska märklig

önskar jag fick bli ditt stöd ändå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 18:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2009-06-30

  Yrre VIP
Så jättefin!!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP