Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Kan de inte bara ta slut?
Tårarna som rinner ner för mina kinder
De står ivägen
Ivägen för mitt liv.

Kan de inte bara sluta?
De förstör mig
River och sliter
Som en ilsken kattunge
drar de sönder mig inifrån
sakta och plågsamt.

Snälla, få de att sluta.
Jag klarar det inte mer
Orkar inte stå där stark
Medan mina ben viker sig

Klarar inte av mig själv längre
Klarar inte av att leva mitt eget liv
Kunde jag inte få vara någon annan?
Bara för en dag?
Det hade varit så skönt.

Kanske skulle tårarna då sluta?
Sluta rinna ner för mina redan våta kinder.
Jag klarar det inte mer

Snälla, få de att sluta
Jag orkar inte mer nu.
På något sätt,
måste det få ett slut.
Men hur?
Jag skulle göra allt
Offra allt
Bara de slutade.




Fri vers av BrokenAngel
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BrokenAngel
BrokenAngel