Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva i samförstånd på lika villkor, en naiv dröm



Ockuperad av
allt elände vet inte
hur man värjer sig
känslorna tar över och
förnuftet får ge vika

fattiga aldrig
kan de bli rika tortyr
kvinnoförnedring
barn som dör en för tidig
död svårt att förstå att vi

alla är lika
oavsett hudfärg kön
och religion krig
kring olikheter när vi
kan försonas med varandra

imorgon en ny
dag så säger vi varje
dag önskar att det
var idag och att alla
gränser mellan oss rivits




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP