Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min semester

På min semester ska jag
bara ta det lugnt och försöka
bara vara

På min semester ska jag
vara tillsammans med min
vän

På min semester ska jag
göra ett besök vid en underbar
sjö och doppa mina bara tår

På min semester ska jag
skriva vykort

På min semester ska jag
besöka Orsa grönklitt

På min semester ska jag
lyssna på ljudböcker

På min semester ska jag
sätta värde på min ledighet

min semester börjar vecka
29 och fortsätter även vecka 30
sedan har jag återigen semester
vecka 33

det ska bli skönt med semester
men än så länge finns jag här
några dagar till

090630




Övriga genrer av sajo
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 15:10



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Trevlig semester till dig!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo