Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visan utan ord

en trubadur sjunger på en visa

en visa utan ord

den hörs genom ens känslor

den handlar om allt

om livet, om döden, om kärlek och om naturen

det sammanfattas lika lättförståeligt

som vilken enkel kunskap som helst

visan spelas om och om igen

så kom och lyssna

min vän




Fri vers av sincan
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tilltalande liten fin text...
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

sincan