Easy come, easy go..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Easy come, easy go...


TJI

jag trodde du var annorlunda

man kan bedra sig kapitalt

på lösan sand bör inget grundas

för slutet blir katastrofalt

jag lägger av, nu får det vara

bränt barn skyr elden - det är sant!

och denna värld fungerar bara

med hjärta hårt som diamant

jag krusar ingen, trugar inte

jag vägrar att förnedra mig

jag tar tillbaka allt det snälla

jag faktiskt skrev en gång om dig

fyllt av besvikelser är livet

och människan är full av svek

så lätt att man tar allt för givet

men tillvaron är ingen lek

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1 juli 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 15:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja..men man kan dessvärre (el är det tur ?) inte bara göra sitt hjärta hårt.. Nog fasen har jag önskat detsamma många gånger...
2009-07-01

  Elaine.S VIP
Nej, det är sant, på lösan sand står inget stabilt!!
2009-07-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här känner jag igen mig i ,tyvärr..Men så är livet, besvikelser kommer och går...talande dikt!!/B
2009-07-01

  Måna N. Berger
Man lär sig, hela tiden..
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP