Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är litet för lång för att var en aforism och något för kort för att vara en novellett.


Nästan ingenting om säx






Vill du ge tristessen ett ansikte?

Bjud till fest
men skicka blott inbjudningskort
till folk som inte har något av vikt
att säga varandra

utan söker ditt sällskap
för att kunna stjäla av dig
en smula strålglans
samt ära såväl som uppmärksamhet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP