Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår var det så här


Juliregnet

Juliregnet mot sommarstugans
plåttak är så underbart
rogivande

små barnaögon blir så trötta
och till slut sover både
liten som stor

juliregnet mot sommarstugans
plåttak gör att man lyssnar på
vattendropparnas egna musik

juliregnet mot plåttaket
gör att man istället får fika
på sommarstugans veranda

juliregnet mot plåttaket hörs
så sakta börja avta och snart
blir det spring i benen på
små barn,

fiskmåsarnas skri hörs åter igen
och några båtar har letat sig ut
igen efter juliregnet

090701




Övriga genrer av sajo
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-02 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner ro vid läsning.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo