Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVÅ ÅRSTIDER

svensk sommar kastar lite

med sitt blonda hår

hon tar sin resväska och går

nu ska hon resa nånstans

jag vet inte vart

och tåget går väl ganska snart

kvar här står kompisen

med klänning som är blå

och cykeln som de åkte på

svensk sommar får hon heta

hon ser ut som den

ger ansikte åt sommaren

var årstid har sin tjusning

är brunetten höst

kanske hennes bröst

ger tröst

kanske är hon rönnbärsklasar

i septembersol

kanske bara

snygg och cool

två paranta årstidsflickor

en allegori

det är allt som

de kan bli

livet är som svavelstickor

brinner, är förbi

men två girls

blev poesi

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090702




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 16:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Supersnyggt blev det till och med
2009-07-02

  Måna N. Berger
Snygg poesi, blev de!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP