Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar i kvällningen


Julikvällen 2/7-09

En lång varm dag är nu
till ända

myggnätet sitter uppsatt i
dörren och utanför i ett
träd har fågeln sjungit
för mig

och kanske för dig
du kille eller tjej

ännu är det ljust ute
men när jag står vid min
öppna balkongdörr för
att känna den underbara
lätta kvällsvinden så

sprider sig en tystnad
utanför mitt hus, det är
bara svalornas skri som
jag nu sitter och lyssnar till

långt bort hörs bilarna på
den stora vägen

men jag njuter av julikvällen
här i vår vackra bruksort

snart är det dags för mig att
göra kväller

så med dessa ord avslutar jag
den andra juli och önskar alla
mina skrivarvänner en

godnatt när ni nu ska till att
sova

090702




Övriga genrer av sajo
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 22:21



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven. stora applåder får du av mig.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo