Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare till trots



Allt går i vitt på
snöhöljda toppar ekot
utlöser lavin
den vithövdade örnen
ser avkomman dö

än idag faller
en skugga över bergen
indianerna
tar inte längre örnens
fjädrar hedrar hennes liv

min drömfångare
är prydd med lånta fjädrar
från andra fåglar
i dalen vid vid bergets fot
skyddar mot mardrömmarna

vaknar ändå i
mitt anletes svett har drömt
om vithövdade
örnar som faller likt snö
över höga bergstoppar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 10:48



Bookmark and Share


  Miss Mod
Oskyddad ändå - ingen bagatell
2009-07-06

    ej medlem längre
Jättevackert! Gillar detta med drömfångare då jag är mycket intresserad av indianers kultur och hantverk!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP