Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar idag


2 år sedan

Jag minns det såväl
denna 3 juli 2007

hur telefonen ringde
och hur mina tårar rann
då jag fick reda på budskapet
att du vandrat över
regnbågsbron

idag så tänker jag
på dig och jag
vet du har det bra

på eftermiddagen ska
jag gå till en vacker
minneslund för att tända
ett ljus och sitta på
en bänk en stund

090703




Övriga genrer av sajo
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo