Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse


3 juli

Det är tidig morgon
och tidningsbudets
steg i trappen har väckt
mig

när jag är på väg att
somna om så hör jag
ett dovt muller vid horisonten

en blixt ser jag sen och
nu kommer mullret närmre

aha det är Tor som är på
gång med sina hästar och
sin hammare tänker jag

jag går till balkongdörren och
tittar ut några regndroppar
börjar falla, Tor fortsätter
mullra på

090703




Övriga genrer av sajo
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo