Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand



en hands tärda
slitna gamla linjer
endast härdade
samman fogade
i en hand

*

Rofylld är tystnaden
som vilar i mitt bröst
lossnad min tungas band,
då kärleken är en längtande röst
vidrörd av din hand.

*

Jag minns de ord du lämnade
i min hand, att bära med mig.

*

Med splittrade skärvor,
med tystnaden, sitter jag
där sorgen är orörd
av min hand, fördriven

*

 




Fri vers av Nightngale
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-09-30 14:10



Bookmark and Share


  Myy VIP
Vilken fantastisk rytm! Får en "klassisk" känsla när jag läser den - lite Karin Boye. Riktigt bra.
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale