Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinglar

din tystnad talade min rörelse till möte med dig
jag söker din lägerplats och din tända eld som vittnar
om mörker och kyla, jag ämnar din närhet få ägna en tid
som ingen tvivlan, murar rasar, när jag känner min skugga
jag reser mig åter, ur en falnande glöd, vingar växer, fjäderskrud




Fri vers av Nightngale
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-10-01 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale