Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud



där ditt ishölje skalas
varma vindar sköljer bort
strävhet och kärv nakenhet
blir hudens närvaro genomskinlig
och själens färger ryker av hetta




Fri vers av Nightngale
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-30 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale